Read Podmetnuta by Amanda Hocking Free Online


Ebook Podmetnuta by Amanda Hocking read! Book Title: Podmetnuta
The author of the book: Amanda Hocking
Language: English
ISBN 13: 9788677021757
Format files: PDF
The size of the: 544 KB
Edition: Čarobna Knjiga
Date of issue: January 1st 2011
ISBN: 8677021752

Read full description of the books Podmetnuta:

Knjige Amande Hoking predstavljaju svojevrstan fenomen, s obzirom na to da nijedna još nije objavljena u vidu klasičnog izdanja, već su sve isključivo samizdat onlajn izdanja. Svi njeni elektronski romani su postali bestseleri i prodati su u više od milion primeraka.

Tinejdžerka Vendi Everli prolazi kroz teška iskušenja i doživljava neverovatna otkrića spoznajući sebe i svet koji je okružuje. Kada joj je bilo šest godina, njena majka je bila ubeđena da je ona čudovište, te je pokušala da je ubije. Jedanaest godina kasnije, prolazeći kroz složene faze samoispitivanja ispunjene depresijom i otuđenošću, Vendi otkriva da je njena majka možda, ipak, bila u pravu. Sa svojom simpatijom Finom Holmsom, Vendi dospeva u svet za koji nije ni znala da postoji – u okruženje divno i zastrašujuće u isti mah, za koje nije sigurna da želi da mu pripada...

Podmetnuta, prva knjiga trilogije Tril, spada u žanr paranormalne fantastike za tinejdžere. Radnja je smeštena u svet urbane fantazije. Hokingova je u svojim drugim knjigama pisala o vampirima i zombijima, a u ovoj trilogiji, koja ju je najviše proslavila, odlučila je da svije priču oko bića o kojima se vrlo retko piše – oko trolova.

Read Ebooks by Amanda HockingRead information about the author

Ebook Podmetnuta read Online! Amanda Hocking is a lifelong Minnesotan obsessed with Batman and Jim Henson. In between watching cooking shows, taking care of her menagerie of pets, and drinking too much Red Bull Zero, she writes young adult urban fantasy and paranormal romance.

Several of her books have made the New York Times Bestsellers list, including the Trylle trilogy and Kanin Chronicles. Her zombie series, The Hollows, has been adapted into a graphic novel by Dynamite. She has published over fifteen novels, including the Watersong quartet and My Blood Approves series. Frostfire, Ice Kissed, and Crystal Kingdom - all three books in her bestselling trilogy, The Kanin Chronicles - are out now.

Her latest book is Freeks - a standalone YA paranormal romance novel set in the 1980s that follows a travelling sideshow, and it is a available now. Her next books will be a duology about Valkyries - due out in 2018.

For more info about her and her books, here are some other places to check out and ways to contact her:

Website: www.hockingbooks.com

Facebook: www.facebook.com/amandahockingfans

Amazon Author Page: amazon.com/author/amandahocking

Pinterest: www.pinterest.com/aehocking/

Wattpad: www.wattpad.com/AmandaHocking

Tumblr: amandahocking.tumblr.com/

Publisher Website: www.worldofamandahocking.com

Instagram: instagram.com/amanda_hocking/

YouTube: www.youtube.com/aehockingEbooks PDF EpubAdd a comment to Podmetnuta
Read EBOOK Podmetnuta by Amanda Hocking Online free

Download PDF: podmetnuta.pdf Podmetnuta PDF