Read Wagner vasta-alkaville ja edistyville by Michael White Free Online


Ebook Wagner vasta-alkaville ja edistyville by Michael  White read! Book Title: Wagner vasta-alkaville ja edistyville
The author of the book: Michael White
Language: English
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 2.82 MB
Edition: Jalava
Date of issue: 1997
ISBN: No data

Read full description of the books Wagner vasta-alkaville ja edistyville:

Runoilija W.H. Audenin mielestä Wagner oli "kenties kaikkien aikojen suurin nero". Adolf Hitler oli samaa mieltä. Vaikka Wagnerin kuolemasta on kulunut jo yli sata vuotta, hänen ristiriitainen hahmonsa on edelleenkin yksi kulttuurihistorian merkittävimpiä. Hänen oopperansa lukeutuvat länsimaisen kulttuurin suurimpiin saavutuksiin. Aatteet oopperoiden takana ovat milloin profeetallisia, milloin mielenvikaisia. Wagner uskoi itseoppineena vallankumouksellisena, että maailman pelastaisivat kasvissyönti, arjalainen uskonto ja juutalaisten tuhoaminen. Vielä nykyäänkin hänen musiikkiaan esitetään Israelissa vain protestien säestämänä.

Wagner vasta-alkaville ja edistyville tekee eron toisaalta Wagnerin taiteen ja toisaalta hänen aatteidensa ja tuhoisan käyttäytymisen välille. Independent on Sunday -lehden musiikkikriitikko, ooppera-asiantuntija Michael White on kirjoittanut kiehtovan oppaan, jonka ymmärtämiseen ei tarvita muuta kuin uteliaisuutta – ja rohkeutta kohdata Wagnerin kiehtova nerous, joka saattaa ottaa omakseen kulkutaudin tavoin. Jo Nietzsche sanoi: "Wagner on enemmän tauti kuin säveltäjä." Kirjan on kuvittanut amerikkalaissyntyinen maalari ja muotoilija Kevin Scott.

Read Ebooks by Michael  WhiteRead information about the author

Ebook Wagner vasta-alkaville ja edistyville read Online! Michael White is a British writer based in Sydney, Australia. He has been a science editor of British GQ, a columnist for the Sunday Express in London and, 'in a previous incarnation', he was a member of the band the Thompson Twins (1982).


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Wagner vasta-alkaville ja edistyville
Read EBOOK Wagner vasta-alkaville ja edistyville by Michael White Online free

Download PDF: wagner-vasta-alkaville-ja-edistyville.pdf Wagner vasta-alkaville ja edistyville PDF