Read Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem over hedendaags populisme by Maarten van Rossem Free Online


Ebook Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem over hedendaags populisme by Maarten van Rossem read! Book Title: Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem over hedendaags populisme
The author of the book: Maarten van Rossem
Language: English
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 322 KB
Edition: Nieuw Amsterdam
Date of issue: February 2010
ISBN: No data

Read full description of the books Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem over hedendaags populisme:

Wie had gedacht dat het beschamende einde van de LPF definitief een einde zou maken aan het bozige Nederlandse populisme, kwam bedrogen uit. Zowel Rita Verdonk als Geert Wilders heeft gedemonstreerd dat het populistische kiezerspotentieel bepaald niet kleiner is geworden.
Voor de objectieve waarnemer blijft dat een verbazingwekkende zaak, gezien de baarlijke nonsens die de populistische voorlieden meestal uitkramen. Rita Verdonk is ondertussen gestruikeld over haar eigen organisatorische onvermogen. Wilders heeft het stokje overgenomen en excelleert vooral in handig geformuleerde borreltafelpolitiek. De enorme attractie van deze politieke kermisgasten is dus verrassend stabiel. Hoofdoorzaak lijkt toch wel de bangmakerij voor de niet-bestaande 'islamisering' van Nederland, en de rest van Europa. Er is echter meer aan de hand.
De populistische partijen zijn brede protestpartijen. Een aanzienlijk deel van het electoraat ziet de overheid, het politieke systeem en de maatschappelijke elite kennelijk als de vijand. De vraag is hoe dat komt.

Read Ebooks by Maarten van RossemRead information about the author

Ebook Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem over hedendaags populisme read Online! Dutch social-democratic historian, specialising in American history and TV personality.

Van Rossem acted as an specialist on American affairs most notably during the first Gulf war, on Dutch public television.

Since 2008 he publishes a glossy magazine.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem over hedendaags populisme
Read EBOOK Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem over hedendaags populisme by Maarten van Rossem Online free

Download PDF: waarom-is-de-burger-boos-maarten-van-rossem-over-hedendaags-populisme.pdf Waarom is de burger boos? Maarten van Rossem over hedendaags populisme PDF