Read Разнищи ме by Tahereh Mafi Free Online


Ebook Разнищи ме by Tahereh Mafi read! Book Title: Разнищи ме
The author of the book: Tahereh Mafi
Language: English
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 9.41 MB
Edition: Егмонт България
Date of issue: 2015
ISBN: No data

Read full description of the books Разнищи ме:

Джулиет е избягала в Пункт Омега – място за хора с дарби като нея и щаб на бунтовническата съпротива. Най-накрая тя е свободна от Възобновителите, свободна от плана им да я използват като оръжие, свободна да обича Адам. Но Джулиет никога няма да може да се раздели със смъртоносното си докосване. Нито пък от Уорнър, който я иска повече, отколкото тя би могла да си представи. Преследвана от миналото си и ужасена от бъдещето, Джулиет знае, че ще трябва да избере между това, което иска, и това, което мисли за правилно. Решение, което би могло да включва и избор между сърцето ѝ и живота на Адам.

* * *

Бестселър поредица на New York Times и USA Today, „Разбий ме” и продължението му „Разнищи ме” се издават в над 25 държави, а филмовите права са закупени от 20th Century Fox. „Книга, заредена с наелектризиращи емоции, романтика и напрежение”, така описва „Разнищи ме” писателката Ками Гарсия.

У нас първата книга в поредицата, публикувана през януари 2015 г., бързо спечели интереса на читателите и се нареди в класацията за най-продавани тийн книги на верига книжарници „Хеликон”.

* * *

Тахере Мафи е авторът на суперуспешната трилогия „Разбий ме”. Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти. Може да я посетите онлайн на taherehbooks.com или да я последвате в twitter @TaherehMafi

Read Ebooks by Tahereh MafiRead information about the author

Ebook Разнищи ме read Online! She was born in a small city somewhere in Connecticut and currently resides in Santa Monica, California, where she drinks too much caffeine and finds the weather to be just a little too perfect for her taste.
When unable to find a book, she can be found reading candy wrappers, coupons, and old receipts.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Разнищи ме
Read EBOOK Разнищи ме by Tahereh Mafi Online free

Download PDF: raznishi-me.pdf Разнищи ме PDF