Read Liefde in de steigers by Jill Shalvis Free Online


Ebook Liefde in de steigers by Jill Shalvis read! Book Title: Liefde in de steigers
The author of the book: Jill Shalvis
Language: English
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 374 KB
Edition: Harlequin
Date of issue: January 2016
ISBN: No data

Read full description of the books Liefde in de steigers:

Maddie Moore heeft één heilige overtuiging: chips is het antwoord op alles. Maar nadat ze in één klap haar vriendje kwijtraakt (haar eigen beslissing) en haar baan (totáál niet haar eigen beslissing), besluit ze eens níét haar problemen weg te eten met zakken vol chips. In plaats daarvan verlaat ze LA om een nieuw leven te beginnen in het kustplaatsje Lucky Harbor, waar ze samen met haar twee halfzusjes een resort heeft geërfd van haar excentrieke hippiemoeder.

Bij aankomst blijkt het woord 'resort' schromelijk overdreven voor het hotel, de kleine jachthaven en het minihuisje voor de eigenaar. Bovendien verkeert de boel in belabberde staat. Het kost Maddie nog heel wat overtuigingskracht - en drie flessen wijn - om haar zusjes te laten inzien dat ze het resort moeten laten renoveren.

De aannemer die ze inhuurt is de lange, donkere en onwaarschijnlijk sexy Jax Cullen. Wanneer hij haar voor het eerst aankijkt vanonder zijn belachelijk lange wimpers, weet ze dat ze het moeilijk gaat krijgen. Met hem in de buurt is het onmogelijk om te onthouden dat ze mannen eigenlijk heeft afgezworen!

Read Ebooks by Jill ShalvisRead information about the author

Ebook Liefde in de steigers read Online! New York Times bestselling author Jill Shalvis lives in a small town in the Sierras with her family and far too many assorted quirky characters. Any resemblance to the quirky characters in her books is, um, mostly coincidental.

Look for Jill's latest, SWEET LITTLE LIES on shelves and e-readers now, and get all her bestselling, award-winning books wherever romances are sold.

Visit Jill's website for a complete book list and daily blog detailing her city-girl-living-in-the-mountains adventures.

Connect with Jill on Facebook: http://facebook.com/JillShalvis
Connect with Jill on Pinterest: http://www.pinterest.com/jillshalvis
Connect with Jill on Tumblr: http://jillshalvis.tumblr.com


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Liefde in de steigers
Read EBOOK Liefde in de steigers by Jill Shalvis Online free

Download PDF: liefde-in-de-steigers.pdf Liefde in de steigers PDF