Read Nesavršeni by Cecelia Ahern Free Online


Ebook Nesavršeni by Cecelia Ahern read! Book Title: Nesavršeni
The author of the book: Cecelia Ahern
Language: English
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 2.33 MB
Edition: Profil knjiga D.O.O.
Date of issue: November 2016
ISBN: No data

Read full description of the books Nesavršeni:

Prvi roman za mlade autorice svjetskih megabestselera priča je o Celestine North, djevojci koja živi savršenim i sređenim životom: omiljena je među prijateljima i profesorima, hoda s prekrasnim Artom Crevanom, jasno zna što je dobro, a što zlo. Nemoguće je naslutiti da bi ikada mogla prekršiti pravila društva u kojem živi. No našla se u situaciji u kojoj je učinila upravo to, donijela je odluku koja će uzrokovati potrese i imati posljedice za njezin cijeli život.
U ovom sjajnom distopijskom romanu za mlade, prepunom akcije, adrenalina, brzine, ali i sa snažnom ljubavnom pričom, Cecelia Ahern opisuje društvo u kojem je savršenstvo smisao i cilj života, a mane se kažnjavaju. Prava za filmsku adaptaciju ovoga romana otkupio je Warner Bros.

Read Ebooks by Cecelia AhernRead information about the author

Ebook Nesavršeni read Online! Cecelia Ahern was born and grew up in Dublin. She is now published in nearly fifty countries, and has sold over twenty-five million copies of her novels worldwide. Two of her books have been adapted as films and she has created several TV series.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Nesavršeni
Read EBOOK Nesavršeni by Cecelia Ahern Online free

Download PDF: nesavreni.pdf Nesavršeni PDF